Distribuie articolul

Comuna Vulcana Pandele și orașul Găești au fost localitățile vizitate, la sfârșit de săptămână, de președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan cu ocazia zilelor localităților respective! I-au stat alături parlamentarii PSD Dâmbovița, Carmen Holban, Ionuț Vulpescu, Titus Corlățean, primarul Târgoviștei și secretarul general al PSD Dâmbovița, Cristian Stan, vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, secretarul se stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu.

,,Alături de locuitorii comunei, de colegi și prieteni am sărbătorit 20 de ani de la reînființarea acestei frumoase comunități, o localitate plină de oameni harnici, cu un primar și o echipă pe măsură. Totodată, m-am bucurat că am putut vorbi cu oamenii din Vulcana Pandele despre proiectele pe care Consiliul Județean Dâmbovița le susține aici în parteneriat cu administrația condusă de primarul Radu Vasile, dar și despre celelalte investiții care privesc întreaga zonă.

Programul Județean de Dezvoltare Locală 2021

-Apărare ??? ?? gardă – ???. ?ticlăriei, ??? ???????̦??, ????? – ????? ???????. ??????? ?otală  investiție ???.??? ???, contribuția ??????????? Județean, ???.??? ???.

-?esființare ?onstrucții ???????? și ?????????? ????????? ??????? în ??? ??????? ???????. ??????? totală investiție ?.???.??? ???, contribuția ??????????? Județean, ???.??? ???.

Programul Județean de Dezvoltare Locală 2022

-Înființare zonă ?? ???????? ș? ?? ????????? ? ???????? ????? î? ?????? ??????? ???????. ??????? totală investiție ?.???.??? ???, contribuția ??????????? Județean, ?.???.??? ???.

-?????????? rețelelor ?? ?????????? ?? apă și ?????????? în ??????? ???????, ??????? Băi și Brănești, ??.???.??? ???.

-?????? ??????? – ??? ????? râul ???????, ?.???.??? ???.

Vă dorim multă sănătate și vă felicităm pentru tot ceea ce faceți pentru comuna dumneavoastră. Să ne vedem sănătoși și anul care vine!  ?? ????̦? ??? ???????!’’, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

La Găești, președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a stat de vorbă cu locuitorii orașului, pe care i-a asigurat de tot sprijinul său. Primul obiectiv care urmează să se materializeze în viitorul cât mai apropiat este centura orașului și în mod automat scoaterea traficului greu din localitate.

,,Găești, un oraș pentru care avem planuri mari în următorii ani, a fost timp de două zile în sărbătoare! A fost o adevărată bucurie pentru mine și pentru toată echipa să mergem și să stăm de vorbă cu oamenii din Găești. Am discutat despre una dintre cele mai presante probleme ale orașului: traficul care sufocă Găeștiul. Totodată, ar fi fost fair play din partea conducerii primăriei să recunoască, măcar în al douăsprezecelea ceas, faptul că centura orașului Găești a fost o inițiativă a Consiliului Județean Dâmbovița, la fel ca și alte proiecte pe care le vom implementa în perioada următoare.

Nu o facem pentru conducerea orașului, o facem pentru oamenii care au nevoie liniște și de mai puțină poluare. Așadar, după cum m-am angajat în fața tuturor găeștenilor, dar și a locuitorilor din zonă, am adus finanțarea necesară pentru centura orașului. Cu 80.000.000 de lei, bani pe care Consiliul Județean Dâmbovița îi are aprobați prin Programul Național “Anghel Saligny”, vom construi 4,5 km de centură, intersecții, sensuri giratorii și pasaje. Cu ajutorul acestora vom scoate tot traficul greu din oraș și vom readuce siguranța pe străzi.

Pregătim și alte investiții pentru orașul Găești! Oamenii de aici merită, iar eu, împreună cu colegii mei, mă voi asigura ca lucrurile să intre pe drumul cel bun în acest oraș. La mulți ani tuturor găeștenilor! Să fiți sănătoși și să ne vedem cu bine la aniversarea a 525 de ani de atestare documentară’’, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 


Distribuie articolul