Deputatul Daniel Blaga avertizează că Drumul expres Târgoviște-București a fost șters din lista de priorități a Ministerului Transporturilor!

0
250

Drumul expres Târgoviște – București nu a fost prins în Programul Investițional 2021-2030! Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga a semnalat, pe pagina sa de socializare, că proiectul nu se află pe lista de priorități de la Ministerul Transporturilor.

,,Acum un an, atunci când salutam interesul uriaș arătat (și dovedit) de către Cătălin Drulă pentru drumul expres Târgoviște – București, mai mulți „înalți” ai PSD au încercat să minimizeze ceea ce urma a fi un proiect extrem de important pentru comunitatea noastră locală. Imediat după „înscăunarea” lui Grindeanu la Transporturi, în martie 2022, PSD Dâmbovița se bătea cu pumnul în piept că proiectul drumului de mare viteză Târgoviște – București a intrat în prima etapă.

Atunci am semnalat că proiectul n-a fost „prins” în Programul Investițional 2021-2030, de vreme ce interesul meu ținea (și ține) de dezvoltarea reală și de plus-valoarea adusă în comunitățile din județ, indiferent de numele sau culoarea politică a celor care-și propun altruist să o facă. Astăzi, din păcate, se confirmă că proiectul București – Târgovişte a fost „șters” de pe lista de priorități ale lui Grindeanu. Se vede treaba că PSDNL nu e cu adevărat interesat de județul nostru și că am avut încă de jumătate de an dreptate.

Nu mă bucură deloc acest lucru acum cum nu m-a bucurat nici atunci. Mai mult, am să-l întreb personal pe ministrul transporturilor dacă partidul său își propune doar să joace o leapșă electorală cu Dâmbovița sau dacă există un interes real pentru dezvoltarea zonei. Așa cum ar trebui să fie firesc. Pentru că mie-mi pasă în mod real’’, precizează deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga, președintele acestei formațiuni politice. Potrivit parlamentarului, harta autostrăzilor și drumurilor expres actuale și viitoare, postată recent de ministrul Transporturilor, ,,adică harta priorităților guvernării PSDNL, nu cuprinde drumul expres Târgoviște – București!!!’’, a  menționat deputatul USR Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here