Târgoviște: Se lucrează la reabilitarea sensului giratoriu de la intersecția străzilor Colonel Dumitru Băltărețu, Tudor Vladimirescu, I.C. Brătianu!

0
484

Au început lucrările de reabilitare a sensului giratoriu de la intersecția străzilor Colonel Dumitru Băltărețu, Tudor Vladimirescu, I.C. Brătianu! Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan astăzi se derulează lucrările de frezare a stratului actual de asfalt, urmând ca mâine, să debuteze lucrările de refacere a terasamentului, inclusiv în zona canalizării.

,,Din acest motiv, accesul pe strada Colonel Dumitru Băltărețu, pe direcția sensul giratoriu – Casa Sindicatelor, va fi restricționat începând de mâine până la finalul intervenției. Ca r̲u̲t̲ă̲ ̲o̲c̲o̲l̲i̲t̲o̲a̲r̲e̲, poate fi folosit bulevardul Regele Carol I, paralel cu strada Colonel Dumitru Băltărețu, existând și artere de legătură între străzile menționate. Asfaltarea integrală, la nivel de 2 straturi, va fi realizată în partea a doua a zilei de luni, inclusiv pe parcursul nopții’’, a transmis primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here