Târgoviște: O nouă investiție în cartierul Mihai Viteazul (micro IX)! Se lucrează la amenajarea unui spațiu de recreere modern!

0
564

O nouă zonă din municipiul Târgoviște, care se află în vecinătatea  Parcului Așchiuță, beneficiază de investiții importante în momentul de față! Astfel, în cartierul Mihai Viteazul, în vecinătatea străzii Matei Vlădescu, se află în plină derulare un proiect în baza căruia o zonă degradată de aproximativ 1000 mp. este transformată, dintr-un spațiu degradat într-un modern loc de recreere, cuprinzând un spațiu de fitness, un miniteren sintetic de baschet, o suprafață generoasă de spațiu verde (gazon, arbori și flori), dar și mobilier urban. Lucrările vor fi finalizate luna viitoare!

,,În cartierul Mihai Viteazul din municipiul Târgoviște, pe strada Matei Vlădescu, aici unde administrația locală târgovișteană derulează un proiect de regenerare urbană. Este vorba despre realizarea unui spațiu de fitness și a unui mini-teren de baschet, toate acestea în cadrul unui proiect la care ordinul de începere a fost dat undeva la finalul lunii mai și sperăm că în luna august, adică luna viitoare, să fie finalizat acest proiect. Vorbim despre o investiție pe o suprafață de aproximativ 1000 de metri pătrați, o investiție care vizează aducerea unor echipamente de fitness și de asemenea, realizarea unui spațiu verde generos pe aproximativ 500 de metri pătrați.

Totodată, vor fi și alei, va fi o zonă foarte frumoasă față de ceea ce era aici. A fost un spațiu de joacă pentru copii, dar de foarte mult timp nu a mai făcut obiectul unor lucrări de reabilitare. Sper să reușim ca undeva luna viitoare să finalizăm aceste lucrări de investiție. Valoarea investiției este undeva la 700.000 de lei, cu tot cu TVA, suportate din bugetul local al administrației locale târgoviștene. Asemenea investiții vor fi realizate și în alte puncte din municipiul Târgoviște. Este vorba despre o intervenție locală și de transformarea unei zone degradate, într-o zonă în care veți vedea va fi foarte frumoasă și foarte apreciată de târgovișteni”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan la conferința de presă de la locul investiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here