Apelul președintelui CJD, Corneliu Ștefan către cetățenii județului: ,,Răspundeți la întrebările recenzorilor! Viitorul acestui județ depinde de responsabilitatea noastră’’!

0
181

Recensământul Populației și Locuințelor se află pe ultima sută de metri! Aceasta este ultima săptămână în care recenzorii mai pot culege date direct din teren, de la cetățenii județului, date referitoare la populația rezidentă și la locuințe.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a făcut un ultim apel către locuitorii județului pentru a-i îndemna  să-i primească pe recenzori și să le răspundă la întrebări, amintindu-le că fondurile europene și alocările guvernamentale sunt atrase sau alocate în funcție de numărul locuitorilor din fiecare comunitate.

,,Ultimele zile ale Recensământului Populației și Locuințelor! Încă o dată, fac un apel către toți locuitorii județului Dâmbovița: răspundeți la întrebările recenzorilor. Informațiile pe care le veți furniza sunt protejate, sunt confidențiale și sunt utilizate numai în scopuri statistice.

Este foarte important ca rezultatul recensământului să redea întocmai numărul cetățenilor acestui județ. Dezvoltarea socio-economică a fiecărei localități depinde doar de noi! Fondurile europene și alocările guvernamentale sunt atrase sau alocate în funcție de numărul locuitorilor din fiecare comunitate.

Totodată, vă reamintesc că avem obligația de a răspunde întrebărilor din chestionar. Răspundeți la întrebările recenzorilor! Viitorul acestui județ depinde de responsabilitatea noastră’’, a transmis  președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here