Distribuie articolul

A fost lansată licitația pentru construirea noului stadion de la Târgoviște, proiect în care Consiliul Județean Dâmbovița este direct implicat. Potrivit președintelui CJD, Corneliu Ștefan valoarea maximă pentru implementarea proiectului este de aproximativ 300.000.000 lei, Consiliul Județean Dâmbovița asigurând din această sumă 25.000.000 de lei, dar și terenul necesar investiției.

,,Stadionul va fi un complex sportiv județean și regional, având în vedere posibilitatea organizării unei multitudini de evenimente sportive, altele decât cele fotbalistice. Se vor putea juca meciuri de rugby de nivel național și mondial, dar se pot organiza și competiții de atletism.

Noul stadion va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partidele din ???? ?, din competițiile europene, dar și ????????? ??????? ???̦?????? ?? ??????. Ca detalii legate de acest nou stadion, vă pot spune că acesta va avea:

-??.??? ??????;

-pistă de atletism;

-??? ?????? ?? ???????;

-spații pentru alimentație și comerț

Odată cu finalizarea lucrărilor, județul nostru va putea intra în circuitul sportive național și european, dar va crea și oportunități de investiții conexe sporturilor care se vor practica pe acest stadion’’, a precizat președintele Consiliul Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 


Distribuie articolul