11 iulie – Ziua Inspecției Muncii, o zi fără controale la ITM Dâmbovița!

0
256

De 23 de ani, data de 11 iulie marcheză, în România, ziua Inspecției Muncii, instituție înființată în baza Legii nr. 108/1999. Organ de specialitate al administraţiei centrale, cu personalitate juridică, aflat în subordinea Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale, Inspecția Muncii asigură controlul respectării prevederilor legale referitoare la relaţiile de muncă şi la securitatea şi sănătatea în muncă.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița, prin inspectorii de muncă, exercită controlul aplicării unitare a prevederilor legale în domeniile sale de competenţă şi oferă servicii persoanelor fizice şi juridice, angajați și angajatori.

În îndeplinirea atribuţiilor ce îi revin, Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița colaborează cu autorităţile administraţiei publice centrale şi locale, cu alte inspecţii de specialitate ale statului, cu partenerii sociali şi cu mass-media.

,,Tuturor colaboratorilor noștri le mulțumim pentru sprijinul pe care ni-l oferă, zi de zi, în desfășurarea activității și, pentru că astăzi aniversăm 23 de ani de când acționăm pentru o muncă sigură și decentă, sărbătorim acest eveniment printr-o zi fără controale.

Însă și astăzi, ca în fiecare zi, ne puteți contacta, atât la sediul nostru din Târgoviște, strada Revoluției, bloc C8 cât și la numărul de telefon 0245/612021, accesând site-ul  https://www.inspectiamuncii.ro/web/itm-dambovita/ sau scriind pe e-mailul instituției, itmdambovita@itmdambovita.ro’’, a declarat Lixandru Marius,inspector șef ITM Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here