Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga salută victoria noului președinte USR, Cătălin Drulă!

0
199

Cătălin Drulă a devenit duminică, 10 iulie, noul președinte al USR, fiind ales de 71,3% dintre membrii cu drept de vot ai partidului, la primul tur al alegerilor interne, validarea urmând să aibă loc la Congresul USR din 16 iulie. Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga salută victoria obținută, cu majoritate de voturi, de către colegul său,  Cătălin Drulă, pe care l-a susținut și pe care îl va susține… în continuare.

,,Cătălin Drulă, pe drumul învingătorilor! Aşa cum era de aşteptat, cel mai bun a câştigat – Cătălin Drulă a fost ales, cu majoritate de voturi, preşedinte al USR. A muncit alături de noi, a dovedit că se implică, a deranjat interesele ascunse şi n-a pactizat cu mafia. Noi, cei din ţară, am văzut asta, l-am susţinut şi îl vom susţine pentru binele comunităţilor din care facem parte, pentru dezvoltare şi transparenţă.

Să nu uităm că doar Cătălin Drulă, când ocupa funcţia de ministru al Transporturilor, a fost singurul care a susţinut construirea unui Drum Expres între Bucureşti şi Târgovişte, care să nu treacă prin localităţi, unde să se circule decent, fără pericole şi obstacole.

Ce au făcut actualii guvernanţi după ce au venit din nou la putere? Vor să lărgească DN 71, asta în câţiva ani – varianta oprimistă, aproape că au abandonat ideea drumului expres şi ne condamnă să circulăm în continuare pe drumul vechi şi plin de primejdii. Rămânem însă optimişti într-un viitor mai bun, alături de oameni buni! Felicitări, Cătălin!’’, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here