Mesajul Prefectului Claudia GILIA de Ziua Crucii Roșii Române

0
230

La mulți ani, Crucea Roșie!

La mulți ani, tuturor voluntarilor și donatorilor care au ales să se implice!

 Timp de 146 de ani Crucea Roșie a făcut mult bine, a salvat vieți pe timp de pace sau război, a ajutat pe cei mai vulnerabili dintre noi, a îmbrăcat și trimis copii la școală și s-a implicat în acțiuni umanitare pentru a reda demnitatea și încrederea fiecărei persoane aflate în nevoie.

A alinat suferința și a dat speranță într-o viață mai bună multor suflete.

Crucea Roșie este o instituție cu rădăcini puternice în comunitatea noastră locală. A venit în ajutor dâmbovițenilor ori de câte ori aceștia s-au confruntat cu calamități sau crize umanitare, a făcut prevenție și campanii de conștientizare, a atras mii  de voluntari și donatori să fie de partea binelui. 

Cu prilejul aniversării înființării Societății de Cruce Roșie, le mulțumesc tuturor voluntarilor, partenerilor și susținătorilor acestei cauze!

Pe mine personal mă leagă multe amintiri frumoase alături de această organizație! Aici am întâlnit oameni frumoși determinați să facă bine, am învățat mult despre iubirea aproapelui și despre cum putem gestiona situațiile de criză din comunități și cum putem transforma problemele în oportunități.

Nu uitați, Crucea Roșie salvează vieți!

Mergeți către această organizație și întrebați cu ce puteți ajuta”

 

(Prefect, Claudia GILIA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here