Distribuie articolul

USR se pregătește de alegeri interne! Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga îl susține pe actualul președinte interimar, Cătălin Drulă la funcția de președinte al USR.

Opt candidați s-au înscris în alegerile interne din USR pentru funcția de președinte al partidului. Primul tur al alegerilor va avea loc în perioada 6-10 iulie. Congresul de validare a rezultatelor va avea loc online pe 16 iulie.

,,Suntem țara care se împrumută cu 1000 de Euro pe secundă, la o dobândă mai mare decât cea a Rusiei. Țara în care clasa politică „veche” pune prea mult și prea des „frână” unei dezvoltări ce-ar trebui să fie naturală.

E esențial astfel ca un partid de opoziție puternic să fie condus de către o persoană care-a demonstrat deja că se poate lupta cu un Sistem interesat mai degrabă de propriul bine decât de cel al comunităților.

E timpul unui om care poate accelera proiectele de dezvoltare necesare. Timpul unui profesionist cu mâini ferme „pe volan”: Cătălin Drulă’’, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga, președintele acestei formațiuni politice


Distribuie articolul