Târgoviște: Școala Gimnazială „???? ??? ????” va face obiectul unui proiect în valoare de peste 8.000.000 lei!

0
84

Și Școala Gimnazială „???? ??? ????” din Târgoviște va face obiectul unei investiții importante! Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a anunțat că, la finalul săptămânii trecute, a primit rezultatul evaluării cererii de finanțare depuse de către Primăria Târgoviște în cadrul Planului național de redresare și reziliență, apelul de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, componenta 5 – Valul renovării, operațiunea B.2: ”Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice”.

,,Astfel, Școala Gimnazială „???? ??? ????” din Târgoviște va face obiectul unui proiect în valoare de peste 8.000.000 lei, prin care întreg imobilul va fi termoizolat, va fi schimbată tâmplăria, sistemul de încălzire va fi refăcut, vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu prin utilizarea surselor regenerabile de energie, sistemele de climatizare vor fi refăcute, instalațiile de iluminat vor fi modernizate, va fi refăcut sistemul de colectare și evacuare a apelor meteorice, etc.

Precizăm că ne aflăm în plin proces de obținere a finanțărilor pentru reabilitarea mai multor unități de învățământ, astfel încât, până la finalul anului, să identificăm soluții financiare pentru rezolvarea, în mare măsură, a problemelor care mai persistă încă pe componenta de infrastructură educațională!’’, a transmis primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here