S-a pus piatra de temelie a primului Hotel de 5 stele Peștera Welness&Spa din zona montană!

0
207

La începutul acestei săptămâni, autoritățile locale și județene, reprezentați ai bisericii au participat, în  Stațiunea montană Padina Peștera din Munții Bucegi, la punerea  pietrei de temelie a primului Hotel de 5 stele Peștera Welness&Spa care se construiește în zonă de binecunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

După slujba de sfințire, s-a dat citire actului de temelie care a fost introdus într-un cilindru de inox, împreună cu două ziare, Jurnal de Dâmbovița și Național, dar și o poză de grup, care a fost zidit la temelia viitorului hotel.

,,Am participat la punerea pietrei de temelie a primului hotel de 5 stele din Bucegii dâmbovițeni: Hotelul Peștera Welness&Spa. Turismul montan dâmbovițean are nevoie de asemenea de proiecte pentru că, în urma unor inițiative private de acest tip, Stațiunea de Interes Național Peștera-Padina va avea un cuvânt de spus în industria de profil.

Sunt convins că serviciile și facilitățile oferite se vor ridica la înălțimea tuturor așteptărilor, așa cum de altfel suntem obișnuiți atunci când vorbim de Hotel Peștera. Felicitări familiei Calcan pentru acest pas important! Succes în continuare! Să fie într-un ceas bun!’’, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here