Distribuie articolul

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a absentat astăzi de la dezbaterea moțiunii simple care l-a vizat în mod direct și care a fost depusă de parlamentarii USR! A preferat să fugă la Luxembourg decât să dea explicații în Parlament cu privire la dezastrul din domeniul pe care îl păstorește.

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga așteaptă un răspuns coerent de la ministrul Energiei  care ,,consideră că prețul de la pompă e normal sau că fiecare creștere a prețului la energie e firesc’’

,,Având de înfruntat dezastrul din energie, pentru care este unul dintre responsabili, Virgil Popescu trebuia să participe astăzi la dezbaterea moțiunii simple depuse (din nou) de USR împotriva lui.

Un gest de minimum bun simț ar fi fost ca domnul ministru să ne privească în ochi și să ne ajute să înțelegem de ce refuză cu atâta îndârjire să aplice vreunul dintre planurile de redresare propuse de noi sau, măcar, să ne prezinte o soluție alternativă. N-a făcut-o. A fugit. În Luxembourg.

Într-o perioadă atât de complicată, în care Guvernul României devine unul de fix 50 de bani, ministrul energiei consideră că prețul de la pompă e normal sau că fiecare creștere a prețului la energie e firesc.

Și că cetățenii vor continua să suporte nepăsarea. Rămâne de văzut dacă Coaliția care-l poartă încă pe brațe va vota bunul simț sau va continua să apere nesimțirea’’, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.


Distribuie articolul