Deputat Carmen Holban… tur de forță prin comunele județului!

0
206

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a fost prezentă, la sfârșit de săptămână, în mijlocul cetățenilor de la Băleni, Dragomirești și Dobra, localități care au găzduit o serie de manifestări tradiționale la care oamenii au participat în număr foarte mare.

La toate evenimentele au luat parte președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, prefectul județului, Claudia Gilia, parlamentari social democrați, primarii localităților respective dar și din comunele limitrofe.

,,Băleni, Dragomirești și Dobra, oamenii din aceste trei comune au avut parte de evenimente care i-au mai scos puțin din cotidian și le-au oferit câteva ore de răgaz, într-o perioadă în care trebuie să arătăm că suntem o adevărată comunitate.

În comuna cu cele mai gustoase legume din țară s-a organizat Târgul de Drăgaică, la Dragomirești ne-am întâlnit cu producători locali, fermieri și apicultori din întreg județul, dar și din afara acestuia, iar la Dobra am asistat la un adevărat spectacol oferit de cei care au participat la concursul de anduranță ecvestră organizat de Asociația  #Hilal’s #Riders.

Nu în ultimul rând, vreau să felicit organizatorii acestor evenimente: dâmbovițenii merită astfel de momente. #Sânziene #Dâmbovița’’, a precizat Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here