Elevii Şcolii Gimnaziale din comuna Brăneşti, în vizită la Palatul Parlamentului! Deputatul Daniel Blaga a fost gazdă bună pentru micuții dâmbovițeni!

0
177

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga le-a pregătit o surpriză frumoasă și de neuitat elevilor de la Școala Gimnazială din comuna Brănești care a constat în organizarea unei vizite  la Palatul Parlamentului! Astfel, micuții de la Brănești au văzut cu ochii lor cum arată una dintre cele mai mari clădiri administrative din lume.

,,M-am bucurat să fiu gazda elevilor Şcolii Gimnaziale din comuna Brăneşti, la Palatul Parlamentului. Am organizat această vizită împreună cu prietenii și colegii de la Primăria Brăneşti.

Cei mici au fost uimiţi de dimensiunile impresionante ale clădirii din inima Capitalei şi au fotografiat şi filmat tot ceea ce li s-a părut interesant.

Copii au aflat că palatul este cunoscut de toată lumea sub numele de Casa Poporului şi că are 18 etaje, 9 la suprafaţă şi 9 sub pământ, fiind a treia cea mai mare clădire administrativă din întreaga lume, precum și multe alte informații.

Cu tolba plină cu amintiri frumoase, copiii s-au reîntors la Brăneşti fericiţi şi dornici să revină în Bucureşti, să afle şi alte taine ale Capitalei noastre. Vacanţă cu bucurii, dragi copii şi stimaţi dascăli!’’, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here