Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița: ,,Ziua Drapelului este despre mândria de a fi român’’

0
87

Se împlinesc, astăzi, 174 de ani de când Guvernul provizoriu al Țării Românești stabilea, prin Decretul nr. 1 din 14/26 iunie 1848, drept drapel flamura în culori – albastru, galben, roșu, pe care era înscrisă deviza revoluționară ,, Libertate, Dreptate, Frăție’’! Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a luat parte astăzi la ceremonialul militar și religios organizat de autoritățile județene împreună cu Garnizoana Târgoviște.

,,Oriunde ne-am afla, Drapelul nostru ne aduce aminte de casă, de oamenii care au scris istorie și de eroii noștri care, pe câmpurile de luptă, și-au învelit sufletul în mătasea celor mai frumoase culori din lume. Ziua Drapelului, pe care astăzi o sărbătorim, este despre mândria de a fi român și despre sentimentele pe care le trăim la vederea celor trei culori.

Am participat, alături de colegi și prieteni, la manifestările dedicate acestui eveniment, precum și la slujba de sfințire a Drapelului, care s-a desfășurat la Catedrala Mitropolitană din Târgoviște.

Cu bucurie am putut observa atât la slujbă, cât și în Piața Tricolorului, prezența tot mai numeroasă a tinerilor la astfel de momente. Este o dovadă de respect, dar și un semn de prețuire față de țara pe care, cu siguranță, toți o iubim. La Mulți Ani!’’, este mesajul transmis de deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here