Distribuie articolul

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a anunțat astăzi că a început să se producă primele bare laminate și, cât de curând, din cuptoarele Donalam Târgoviște, fostul Combinat de Oțeluri Speciale, vor fi scoase primele șarje din ceea ce înseamnă renașterea industriei dâmbovițene și naționale! Acesta a participat, astăzi, la conferința de presă ocazionată de începerea producției de oțel beton în combinatul târgoviștean.

,,Evenimentul de astăzi reașează județul Dâmbovița și România pe harta europeană a industriei de profil, dar și un pas important în reducerea dependenței de importuri. Cele 500.000.000 de euro pe care grupul italian Beltrame le va investi la Târgoviște, precum și asigurarea în următorii ani a 1.000 de locuri de muncă vor avea un impact imens asupra economiei locale și naționale.

Totodată, beneficiile acestei investiții se vor regăsi și în sistemul de învățământ dâmbovițean. Absolvenții liceelor tehnologice din județ și ai Universității “Valahia” din Târgoviște vor putea fi viitori angajați ai Donalam. Nu în ultimul rând, am asigurat stafful Beltrame de toată susținerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa și i-am felicitat pentru decizia de a investi în județul Dâmbovița’’ a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.


Distribuie articolul