Anunț important făcut de președintele CJD, Corneliu Ștefan: Dâmbovița, primul județ căruia i-au fost aprobate cererile de finanțare depuse prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”!

0
222

O ,,veste uriașă’’ pentru județul nostru a fost anunțată astăzi de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan! Potrivit acestuia, Dâmbovița este primul județ căruia  astăzi  i-au fost aprobate cererile de finanțare depuse prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. În urma acestui demers, 82 de primării și Consiliul Județean Dâmbovița vor investi aproximativ ?.???.???.??? de lei în ??? ?? ???????? de înființare, extindere, reabilitare și modernizare de drumuri, poduri, rețele de apă și apă uzată, proiecte de care vor beneficia peste ???.??? ?? dâmbovițeni.

Potrivit președintelui CJD, situația proiectelor aprobate prin „Anghel Saligny” este următoarea: Consiliul Județean Dâmbovița – ? ???????? a căror valoare se ridică la ???.???.??? ???. (- Centura orașului Găești – Drum de legătură pentru creșterea accesibilității în zona urbană a orașului Găești – 80.239.363 lei; -Reabilitare și modernizare DJ 724 Malu cu Flori – Pucheni – 40.932.715 lei; -Modernizare DJ 714 sector Bolboci – Contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului – 9.832.976 lei; -Reabilitare DJ 712A Runcu – Râu Alb – 8.994.947 lei); ?? ?? primării (- ?? ?? ???????? ?????? apă și canalizare în valoare ?? ????? ???.???.??? ???); ?? ?? primării (– ?? ?? ???????? ?????? ??????? și ?????? ?? ? ??????? ?? ??????????? ???.???.??? ???).

,,Sunt primării care au depus cereri de finanțare pentru drumuri și poduri, dar și pentru rețele de apă și canalizare, ??? în ?????? următoare ??? ???????, ?? ??????? ?????????? în ?????, ?????????? ???????? astăzi (n.n. ieri). Comparativ, în 10 ani de PNDL I și II, au fost semnate contracte de 1,1 miliarde de lei, iar astăzi, prin „Anghel Saligny”, au fost aprobate proiecte de investiții de 1,38 miliarde de lei. Atragem  fonduri într-o perioadă în care investițiile sunt mai mult decât necesare, fără a mă referi însă doar la creșterea ???????? ?? ??????? al dâmbovițenilor.  ????? ?? ???? îi ?????? în județul Dâmbovița  ?? ???? ? reacție în lanț!

Vor fi înființate ??? ?????? ?? muncă, iar ?????? ?????? din domeniu, dar și firmele cu activități conexe proiectelor finanțate prin acest program vor fi, la rândul lor, ??????????? ale Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Acest lucru va crește atractivitatea județului nostru și a tuturor comunităților locale atât din punct de vedere economic, cât și social. Nu am ținut cont de culoarea politică a primarilor și am susținut proiectele tuturor pentru că, așa cum spuneam la începutul mandatului de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, dezvoltarea județului nostru este o muncă de echipă, ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ – DÂMBOVIȚENI!  Și iată că acest lucru se întâmplă!’’, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here