Distribuie articolul

În perioada 13-17 iunie a.c., polițiștii din Dâmbovița, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, desfășoară o acţiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și de marfă.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii acționează atât pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului, cât și sub influența unor substanțe psihoactive.

În primele patru zile de acțiune, polițiștii au verificat 644 de autovehicule și au aplicat 106 sancțiuni contravenționale pentru defecțiunile tehnice constate, în valoare de 100.000 de lei.

Polițiștii de la rutieră continuă activitățile, obiectivul acestora fiind acela de se asigura că toți participanții la trafic respectă regulile de circulație pe drumurile publice pentru preveni producerii unor evenimente rutiere grave.


Distribuie articolul