5 stații publice de încărcare a autovehiculelor electrice vor fi înființate în Târgoviște și zona montană în urma unui proiect depus de Consiliului Județean Dâmbovița!

0
169

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a anunțat astăzi că instituția județeană a  depus proiectul pentru înființarea a 5 stații publice de încărcare a autovehiculelor electrice.

Proiectul, în valoare de aproximativ 1.700.000 de lei, constă în amplasarea a 3 stații cu câte două puncte de încărcare  în Târgoviște, respectiv în Piața Tricolorului, pe Bulevardul Regele Carol I, lângă sediul Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară Dâmbovița, și pe Bulevardul Regele Ferdinand, în apropierea Dâmbovița Mall.

,,Alte două stații, cu aceleași caracteristici, sunt prevăzute în zona turistică montană din comuna Moroeni la Cabana Dichiu, pe DJ 713, și o alta, pe DJ 714 A, la Hotel Gâlma. Capabilitatea de încărcare rapidă este de 50 KW, curent continuu, și 22 KW în curent alternativ. Viitorul este electric, iar Consiliul Județean Dâmbovița vine cu soluții pentru cei care conduc mașini nepoluante’’, a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here