Târgoviște: Grădinița din Cartierul Sagricom, la ultimele retușuri!

0
209

Lucrările de construire a primei grădinițe din cartierul Sagricom se apropie de final! Proiectul, realizat în baza parteneriatului dintre Primăria Târgoviște și Ministerul Educației Naționale, presupune construcția unui imobil P+E, care va găzdui 3 grupe de copii.

Clădirea  are o  suprafață desfașurată de 720 mp, iar sursa de finanțare o reprezintă Programul Operațional Regional Axa Prioritara 10, “Îmbunătățirea Infrastructurii Naționale”.

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a declarat astăzi, în cadrul conferinței de presă din teren, că  cel mai probabil în luna septembrie, dacă nu intervine nimic deosebit, cartierul va beneficia de prima sa grădiniță.

,,Tot în zonă, se derulează un proiect de amenajare a unei parcări exterioare care va deservi grădinița, a unui proiect de extindere a rețelei de iluminat public, iar strada Profesor Mircea Georgescu și artera adiacentă străzilor Laura Stoica și Victor Oprescu, fac obiectul unor importante lucrări de modernizare.

În imediata vecinătate a grădiniței, administrația locală târgovișteană va construi o creșă, tot din fonduri nerambursabile, dar și un teren de sport multifuncțional’’, a menționat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here