Deputatul Daniel Blaga contestă diploma de excelență acordată fostul premier Adrian Năstase!

0
144

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga a criticat, pe pagina sa de socializare, demersul de acordare a diplomei de excelență fostului premier al României Adrian Năstase în cadrul Galei de excelență organizată cu prilejul  Zilele Județului Dâmbovița. Parlamentarul a prezentat și motivele pentru care Adrian Năstase nu ar fi trebuit să primească această diplomă…

,,Am fost invitat la Gala de excelență a județului Dâmbovița. Mi-ar fi plăcut să văd că sunt celebrați doar profesioniștii adevărați. Din păcate, politicul și-a pus și de această dată amprenta. Nu într-un mod fericit. Fostul premier al României, Adrian Năstase, a fost unul dintre cei premiați. Și nu văd prea multe motive pentru care județul nostru ar avea de ce să îi ridice domniei sale ode și laude mărețe.

Nu uităm că domnul Adrian Năstase este dublu-condamnat penal. Tot domnia sa ne-a mărturisit că este valorosul nepot al „mătușei Tamara”. Politicianul vestit Adrian Năstase „învârtea” termopanele și ne trimitea să-i numărăm ouăle.

Primul ministru Adrian Năstase este și omul care le-a vândut rușilor COS Târgoviște, iar consecințele le știm cu toții. Aveam motive să îl premiem la gala de excelență? Eu zic că nu. În calitate de dâmbovițean, mă simt profund jignit. Voi?’’, a comentat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here