Distribuie articolul

În această zi specială, de Ziua Copilului, gândurile primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan se îndreaptă spre cei mai mici locuitori ai orașului… Pentru ei, autoritățile locale au pregătit foarte multe surprize în toate parcurile orașului, dar și activități diverse care să-i bucure pe copii, dar și pe părinții lor.

,,Cumva, ziua asta mi se pare cea mai frumoasă din an. Poate și pentru că totul în jur se acoperă brusc de râs, joacă, energie bună, culoare. Adică de ceea ce copiii ne oferă, gratuit, prin simplul lor fel de a fi. E molipsitoare starea asta de bine și ar fi fain dacă am reuși s-o trăim cât mai des.

Târgoviște este, astăzi, Capitala Copiilor . Totul este al lor, totul le este dedicat lor, totul este conceput pentru ei. Ne-am străduit să le oferim o mulțime de activități de toate felurile, joacă, dans, muzică, sport, de toate pentru toți.

Oriunde ați merge astăzi, dragilor, fie că vorbim de centrul orașului, de parcul de la mall, de complexul de natație, cinematograf, bibliotecă – oriunde veți găsi ceva care să vă bucure.

E ziua voastră. Bucurați-vă deplin și bucurați-ne și pe noi cu energia voastră infinită’’, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 


Distribuie articolul