Camera de Comerț Dâmbovița nu participă la Bursa Locurilor de Muncă de mâine, dar îi încurajează pe agenții economici să vină! Motivul? În Protocolul încheiat cu AJOFM Dâmbovița, Camera de Comerț are statutul de invitat și ca urmare nu poate reprezenta firmele dâmbovițene!

0
217

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița nu va participa la Bursa Locurilor de muncă organizată vineri, 20 mai 2022, de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița! CCIA Dâmbovița cere scuze companiilor care au răspuns apelului lansat de instituție și au trimis liste cu necesarul de personal. Președintele CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan a declarat că nu-i poate reprezenta pe oamenii de afaceri la acest eveniment deoarece în Protocolul pe care AJOFM Dâmbovița l-a prezentat, Camera de Comerț are statut de invitat și nu poate reprezenta firmele dâmbovițene.

,,Concret,  – este important – ca la Bursa Locurilor de Muncă să fie prezente fizic cât mai multe companii, nu și cele care din motive obiective ar fi mandatat Camera de Comerț să prezinte ofertele de muncă în numele acestora. În opinia mea “este important” numai pentru AJOFM, în niciun caz pentru mediul de afaceri.  Asta pentru că am o experiență ca și participant la mai multe ediții ale acestei Burse, am fost mereu nemulțumit de rezultat și am propus acum, în calitate de președinte al Camerei de Comerț Dâmbovița, să încercăm o abordare nouă din punct de vedere organizatoric.

Am înțeles că nu “este de acord Bucureștiul”(!!!) și ca urmare, rog toți antreprenorii să meargă la Bursa Locurilor de Muncă și să-și prezinte locurile vacante. Vă rog să mai încercați încă odată. Nu cred că vor fi prezenți acolo decât persoanele aflate în evidențele de plată șomaj de la AJOFM (și  care sunt obligate să participe ca să nu li se oprească indemnizațiile) dar, nu se știe, poate o să găsiți omul potrivit pentru locul potrivit” a declarat Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Acesta încurajează pe oricine altcineva care dorește un loc de muncă sau care dorește o schimbare a locului de muncă să meargă la Bursă. ,,Chiar dacă nu există o promovare a evenimentului în acest sens, vă îndrumăm să mergeți vineri, 20 mai 2022, la ora 10.00 la Bursa Locurilor de Muncă de la Clubul Studenților, strada Tineretului nr 1, Târgoviște și să vă interesați la standurile companiilor despre ofertele acestora. Bursa  NU este numai pentru cei aflați în situația temporară de șomaj, este pentru oricine dorește un loc de muncă! Vă dorim mult succes!’’, a precizat președintele CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here