Deputat Daniel Blaga: Despre planul sindicaliștilor de la Metrorex de lichidare a ministrului Cătălin Drulă!

0
218

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga condamnă comportamentul de tip mafiot al ,,supușilor’’ fostului lider de sindicat de la Metrorex, Ion Rădoi manifestat împotriva ministrului Transporturilor de la acel moment, Cătălin Drulă, singurul care a îndrăznit să se opună ,,caracatiței’’ de la Metrou. Totul a ieșit la iveală în urma unei discuții pe WhatsApp între sindicaliștii de la Metrou care vorbeau despre lichidarea ministrului.

,,Hai naiba să punem preț pe capetele lor”. Nu, nu e vreun citat dintr-un film cu mafioți, e o discuție pe WhatsApp între „supușii” lui Rădoi de la Metrorex. Concret, rechizitoriul procurorilor care l-au trimis luna trecută pe Ion Rădoi în judecată prezintă anumite stenograme în care „mafia de la metrou” ar fi contemplat cel puțin lichidarea singurul om care le-a stat vreodată cu adevărat în cale: Cătălin Drulă. „Trebuie să îl omorâm…la propriu!”, susține în cadrul conversației un „sindicalist”.

Preluată de către Libertatea (link în primul comentariu), stenograma prezintă o altfel de realitate, una care aduce aminte de „Nașul” mai degrabă și care, în 2021-2022, se petrecea chiar sub ochii noștri. O realitate în care un lider de sindicat, „El Maximo”, cum îi spunea chiar și Ludovic Orban, cu largul concurs al clasei politice vechi, își construise propria lege. O veritabilă „caracatiță” cu tentacule în fiecare stație de metrou, care-ar fi funcționat cel mai probabil și astăzi în lipsa USR-ului și-a unui om capabil s-o spună public: „Rădoi, s-a terminat!”, a semnalat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here