Ajutoare de urgență de la Guvern pentru familiile și persoanele cu probleme din județul Dâmbovița!

0
172

Sprijin guvernamental pentru 15 familii din Județul Dâmbovița care se află în situaţii de necesitate în urma unor incendii sau accidente, fie au probleme grave de sănătate sau riscă excluziunea socială! Potrivit prefectului județului Dâmbovița, Claudia Gilia la nivelul județului nostru, 14 persoane care provin din Târgoviște, Titu, Cojasca, Corbii Mari, Gura Șuții, Mănești, Tătărani și Voinești vor beneficia de ajutoare de urgență în cazuri medicale, iar o persoană din Ciocănești va beneficia de ajutor de urgență pentru acoperirea pagubelor suferite în urma unui incendiu.

,,Sumele sunt cuprinse între 500-7000 de lei. Ajutoarele de urgenţă aprobate de Executiv sunt acordate în baza anchetelor sociale efectuate de agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, centralizate de Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, și sunt suportate din bugetul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale.

La nivelul întregii țări vor beneficia de aceste ajutoare de urgență, aprobate de Guvernul României, 226 familii și persoane singure, în sumă totală de 1.004.500 lei’’, a precizat prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here