Daniel Blaga, deputat USR Dâmbovița: Despre sentințele definitive din cazul Colectiv! ,,E de datoria noastră să luptăm pentru legi corecte și pentru un Sistem sănătos’’!

0
149

Procesul Colectiv a ajuns la final, astăzi s-au dat sentințele iar vinovații merg la închisoare să-și execute pedepsele! Concluzia trasă de deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga este că ,,România mai are de parcurs un drum extrem de lung până când astfel de drame nu se vor mai repeta…’’

,,6 ani de la o tragedie fără margini. 6 ani de proces. 4 amânări. Cuvintele sunt extrem de mici atunci când vine vorba despre Colectiv. Sper doar ca sentințele de astăzi, cu executare, să poată oferi puțină alinare victimelor și familiilor lor, căci ele sunt singurele care pot spune dacă s-a făcut, măcar puțin, dreptate.

E clar că a trebuit să treacă mult prea mult timp până la sentința definitivă de astăzi și e cert că România mai are de parcurs un drum extrem de lung până când astfel de drame nu se vor mai repeta, căci post-Colectiv au mai existat din păcate numeroase spitale în flăcări și prea puțini vinovați condamnați. E de datoria noastră însă să luptăm pentru legi corecte și pentru un Sistem sănătos’’, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga… ”The day we give in is the day we die”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here