Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița: ,,Avem nevoie de politici publice și de programe orientate spre familie’’

0
393

„Familia românească în 2022”… a fost tema dezbaterii organizată ieri la Parlamentul României de către deputații din cadrul  Comisiei  pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați. În calitatea sa de vicepreședinte a comisiei care s-a ocupat de organizarea acestui eveniment, deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a vorbit despre necesitatea elaborării de politici publice și programe orientate spre familie, fără a pierde însă din vedere aspectul demografic, unde țara noastră se confruntă cu probleme destul de grave.

,,-??????? ?? ???? ?? ????? ?????????. ???? ?????  – (???ℎ??? ?. ???). Parcursul copiilor în viață este legat, fără nicio îndoială, de familia în care se naște și crește. Temelia pe care se clădește viitorul tinerilor și performanțele acestora în viață sunt influențate  semnificativ de unitatea dar și de bunăstarea familiei din care provin. Ieri, la Palatul Parlamentului, Comisia pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, a cărei vicepreședinte sunt, a organizat dezbaterea „??????? românească ?̂? 2022”. Sunt atât de multe cauzele care pot afecta viața unei familii, iar rolul nostru este acela de a le asigura tuturor o situație stabilă, astfel încât copiii să poată crește sănătoși și fără lipsuri.

Spusă sau nespusă, cea mai mare dorință a părinților este aceea de a le oferi copiilor lor ce este mai bun în viață. Pentru ca acest lucru să se întâmple avem  nevoie de politici publice și de programe orientate spre familie, care să influențeze în bine dinamica socială, economică și, implicit, demografia. La fel de importante sunt cunoașterea propriilor drepturi, schimbarea percepției în instituțiile care oferă asistență, dar și respectarea vieții de cuplu.

Întâlnirea de ieri, precum și ???? ????????̦??????̆ ? ???????? pe care o vom sărbători pe 15 mai sunt momentele oportune pentru a le reaminti oamenilor că familiile sunt Piatra de Temelie și viitorul societății și că trebuie #????̦?????, #?̂????????? ?̦? #??????????’’, a menționat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here