Loc de joacă și sport realizat la Dragodana cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița!

0
153

Cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, în comuna Dragodana, respectiv în satul Străoști a fost inaugurat un loc de joacă și sport pentru cei mai mici locuitori ai localității. Micuții au participat cu mare bucurie la inaugurarea acestui spațiu de agrement, eveniment care a avut loc în prezența autorităților locale și județene.

,,Spuneam, încă de la debutul Programului Județean de Dezvoltare Locală, că acesta este dedicat tuturor localităților și că vom finanța proiectele menite să aducă un plus în viața comunităților locale, indiferent de natura acestora. Cel mai bun exemplu este și locul de joacă și sport pe care l-am inaugurat în satul #Străoști, comuna #Dragodana. Consiliul Judeţean Dâmboviţa a alocat acestui proiect aproximativ 260.000 de lei, din totalul de aproape 600.000 de lei, valoarea întregii investiții.

Le doresc celor mai mici dintre locuitorii comunei #Dragodana să se bucure cât mai mult timp de acest loc de joacă. Pentru că merită! Trebuie să mai spun că, datorită PJDL, numai la nivelul anului trecut, 42 de primării beneficiază de susținere financiară din partea Consiliului Județean pentru 61 de proiecte investiții.

Obiectivele pentru care deja au fost semnate contracte sunt: apă – 1, canalizare – 3, centru civic – 2, drumuri – 31, șanturi – 5, poduri – 4, dispensare – 5, centre culturale – 1 și baze sportive – 9. Toate aceste investiții se ridică la aproape 135.000.000 de lei, iar contribuția Consiliului Județean Dâmbovița este de peste 58.000.000 de lei’’, a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here