Distribuie articolul

Rolul familiei în societate, aceasta a fost tema dezbaterii organizată de OFSD Giurgiu la care au participat zeci de femei social democrtate din mai multe județe din țară. Din delegația OFSD Dâmbovița au făcut parte deputat Carmen Holban, președintele Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște, vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, prefectul județului și președinte OFSD Dâmbovița, Claudia Gilia, inspectorul școlar general Ileana Neculaescu, consiler municipal Doina Boboacă.

,,Rolul familiei în societate nu poate fi contestat de nimeni, iar în centrul acesteia, și o spun cu toată convingerea, se află femeia, fie că vorbim de mamă, fie că vorbim de soție. Alături de colegele mele din Organizația Femeilor Social-Democrate, am discutat la Giurgiu despre perspectivele familiei în această perioadă agitată prin care trecem.

Societatea modernă și transformările rapide ale acesteia sunt adevărate provocări în ceea ce privește viața de familie. Tocmai de aceea, considerăm că este datoria tuturor de a găsi cele mai bune soluții, astfel încât femeia să aibă posibilitatea să păstreze în echilibru atât viața de familie, cât și viața profesională și socială.

Și, având în vedere că luna aceasta sărbătorim Ziua Internațională a Familiei, în avans, vă urăm tuturor liniște în cămine și cât mai puține griji.

Felicitări OFSD – Giurgiu pentru organizarea evenimentului!’’, a menționat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 


Distribuie articolul