Reacția deputatului Daniel Blaga după decizia CCR referitoare la pensiile speciale ale parlamentarilor: ,,Vom iniția un alt proiect legislativ prin care le vom elimina’’

0
291

Judecătorii CCR au decis astăzi că eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor este neconstituțională! Cu șase voturi pentru și trei împotrivă, judecătorii constituționali au decis că aleșii trebuie să-și primească pensiile speciale înapoi. Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga susține că lucrurile nu vor rămâne așa, pentru că parlamentarii USR vor iniția un alt proiect legislativ pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

,,Citesc că „parlamentarii români și-ar putea recupera pensiile speciale, de vreme ce CCR a declarat neconstituțională legea care le elimină”. Dacă lucrurile stau așa, nu-i nicio problemă, am dat deja o lege, vom iniția un alt proiect legislativ pentru a da una nouă prin care le vom elimina. Din nou și din nou dacă e cazul. Privilegiile n-au ce căuta în politică și, chiar dacă e cert că ele există, n-avem decât obligația de-a lupta pentru a scăpa de ele.

Parlamentarilor de la partidele vechi, care ar putea „jubila” acum, le spun atât: atâta vreme cât vor exista în Parlament oameni cu coloana vertebrală, oameni care să muncească onest, pentru comunitate, nu pentru ei înșiși, astfel de privilegii precum pensiile speciale pentru demnitari vor avea viață scurtă’’, a menționat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here