Conducerea PSD Dâmbovița a reluat în forță vizitele la organizațiile PSD din teritoriu ,,Am dat startul reconstrucției organizațiilor TSD Dâmbovița la nivelul întregului județ’’!

0
371

Astăzi, conducerea PSD Dâmbovița, a dat startul întâlnirilor din teritoriu cu primarii, viceprimarii, consilierii locali și președinții organizațiilor locale. Primele zone vizitate au fost  Moreni și Băleni!  Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a declarat că încet încet se revine la normalitate și că discuțiile față în față sunt mai mult decât binevenite, mai ales după cei  doi ani de pandemie în care întâlnirile au fost imposibil de organizat.

,,Astfel de activități au rolul de a întări organizaţia județeană, dar, în același timp, sunt un bun prilej pentru a puncta realizările administrative ale fiecărui primar și consilier local social-democrat. Sunt investiții în fiecare comună condusă de primarii PSD, în sprijinul acestora venind parlamentarii, consilierii județeni și locali, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, a Prefecturii, dar și reprezentații PSD Dâmbovița din ministere și agenții naționale.

Totodată, astăzi, am dat startul reconstrucției organizațiilor TSD Dâmbovița la nivelul întregului județ. Tineretul social-democrat dâmbovițean va fi o forță, așa cum a fost întotdeauna! Le mulțumesc tuturor pentru implicare! Datorită lor și muncii de echipă, PSD DÂMBOVIŢA este cel mai mare și important partid din județ. Mâine, ne vedem la Pucioasa și Voinești, iar sâmbătă la Găești și Titu!’’, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here