Târgoviște… în finala națională a competiției Destinația Anului 2022 la categoria ,,City Break’’!

0
464

Târgoviște, alături de Brașov și Iași, câștigă etapa regională Destinația Anului 2022 la categoria ,,City Break’’ și se califică în finala națională a competiției! TÂRGOVIȘTE  a avut cel mai mare punctaj în Muntenia, Oltenia și Dobrogea.

În această ediție, destinația câștigătoare a fost determinată într-o proporție de 2/3 de voturile publicului și în proporție de 1/3 de voturile Juriului. Au existat situații însă în care unele destinații au fost clasate pe primul loc în preferințele juriului, dar categoria lor a fost câștigată de o altă destinație, care a avut cel mai mare scor în preferința publicului.

Pentru etapa finalei naționale, Gianina Corondan va vizita Destinațiile câștigătoare în regiunea și categoria lor, împreună cu o echipă completă de producție TV pentru a descoperi atracțiile și noutățile din toate aceste destinații. Filmările vor avea simultan o componentă de producție TV clasică, dar și una interactivă.

În același timp, începând cu 5 mai publicul este invitat să participe în direct și să voteze pe www.destinatiaanului.ro pentru a stabili podiumul final al întregii Românii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here