Primarul Târgoviștei, Cristian Stan… în vizită la veteranii de război!

0
245

Întâlnire de suflet în Săptămâna Mare! Trei veterani de război au fost vizitați de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, cărora edilul a vrut să le transmită personal respectul și  prețuirea sa.

,,Cred că am mai spus asta: unul dintre cele mai emoționante momente, pentru mine, este acela când privesc în ochi un veteran de război. Pentru că în fața mea se derulează fapte despre care alții povestesc, iar acel om le-a trăit.

Veteranul nu vorbește despre patriotism, el este patriot. Veteranul nu vorbește despre jertfă, el are jertfa în palmele brăzdate de urme. Veteranul nu se umple pe sine de laude, ci își poartă simplitatea aproape de nedescris în cuvinte. O simplitate care te obligă să fii tăcut. Și să iei aminte.

În fața a 3 astfel de oameni am stat astăzi. Domnul Rădulescu Marin, domnul Anastasiu Alecsandru și doamna Margăritescu Maria, reprezintă adevărate modele, oameni care au pus dragostea de țară mai presus de propria viață și care ne-au primit astăzi cu căldură în casele lor’’, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here