Deputat Daniel Blaga: ,,PSD, PNL și UDMR au depus împreună un proiect de lege menit să legalizeze licitațiile cu dedicație pentru -firmele de casă -’’

0
286

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga acuză partidele din actuala Coaliție de guvernare că vor să ,,legalizeze licitațiile cu dedicație pentru „firmele de casă”, dar și să excludă ,,Curțea de Conturi de la constatarea contravențiilor’’! Parlamentarul dâmbovițean anunță că USR va vota împotriva acestui proiect de act normativ și că va pune presiune pentru blocarea acestei legi.

,,PSD, PNL și UDMR au depus împreună un proiect de lege menit să legalizeze licitațiile cu dedicație pentru „firmele de casă”. Concret, achiziții de lucrări „la liber” pentru sume de până la 5 milioane de lei, și excluderea Curții de Conturi de la constatarea contravențiilor. Omul care se va ocupa de „controlul” contractelor? Mână dreaptă a lui Daniel Tudorache, nimeni altul decât fostul primar ”diamant” al Sectorului 1, în prezent anchetat de către DNA pentru luare de mită în formă continuată. Încurajator, nu-I așa?

Într-o perioadă aproape critică pentru România și în ciuda tuturor proiectelor USR menite să scadă prețurile la alimente de bază și carburant, precum și la facturile de încălzire și energie, prin scăderea TVA-ului (și nu numai), PDSNL + UDMR decid că „liber la furat” e calea pe care ar trebui să o urmeze. Nu va conta foarte mult în primă fază însă, în mod firesc, vom vota împotriva proiectului lor toxic. Va conta însă, sunt convins, faptul că vom pune întreaga presiune necesară pentru a bloca această „lege”, începând cu contestația ei la CCR. Vom merge până în pânzele able dacă va trebui. Avem nevoie însă și de suportul vostru’’, a anunțat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga pe pagina sa de socializare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here