Distribuie articolul

Probleme grave la Garda de Mediu Dâmbovița semnalate de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan! Acesta este foarte supărat pe comisarul Gărzii de Mediu Dâmbovița care, prin acțiunile pe care le întreprinde, își depășește atribuțiile de serviciu și comite chiar ilegalități. Corneliu Ștefan îl acuză pe reprezentantul Gărzii de Mediu Dâmbovița că își ,,umflă mușchii pentru niște amărâți’’, iar acolo unde sunt probleme reale de mediu ,,Garda se face că nu vede’’. La conferința de presă recentă de la PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan i-a lansat un avertisment dur șefului de la Mediu, pentru a intra în legalitate.

„Sunt foarte supărat pe domnul comisar de la Garda de Mediu și i-am spus și dumnealui acest lucru, personal, la mine în birou. Nu voi tolera, am adus și la cunoștința doamnei prefect, toate măsurile care nu sunt luate la nivelul Gărzii de Mediu în județul Dâmbovița. Văd că am ajuns să ne umflăm mușchii pentru niște amărâți, dar pe partea cealaltă unde avem probleme efectiv de mediu, Garda de Mediu se face că nu vede. În calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița i-am transmis domnului comisar șef nemulțumirea mea și nemulțumirea tuturor primarilor…

Dacă nu se oprește, acesta chiar este un avertisment, dacă nu se oprește cu toate măsurile pe care le dispune primarilor din județul Dâmbovița voi ieși public și voi spune tot ceea ce face dumnealui de 6 luni de zile în județ cu angajații din subordinea Gărzii de Mediu. Face controale ilegale, recomandă unor primari anumite firme de colectare selectivă și îi aduc aminte domnului comisar șef că în județul Dâmbovița avem o licitație cu un singur operator, unic, la nivelul județului și sunt funcționari publici din interiorul Gărzii de Mediu Dâmbovița care recomandă firme din afara județului să facă această colectare selectivă în anumite localități.

Mai mult de jumătate din primari au primit amenzi de câte 5000 lei pe persoană fizică, sunt aproape 52 de primari, de la toate partidele, și i-am transmis domnului comisar să intre într-o logică normală și să sprijine toate unitățile administrativ teritoriale, nu să recomandăm firme din afara județului să realizeze colectarea selectivă. Nu am spus-o până astăzi, dar voi face încă o conferință de presă, împreună cu prefectul județului, și voi spune toate ilegalitățile care se fac la nivelul Gărzii de Mediu Dâmbovița. Nu tolerez aceste lucruri și nu voi trece peste ceea ce s-a întâmplat până la 1 martie în județul Dâmbovița sub umbrela actualului comisar șef al Gărzii de Mediu”, a declarat  președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan în cadrul conferinței de presă de la partid.


Distribuie articolul