Distribuie articolul

La data de 14 aprilie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, față de doi bărbați a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Totodată, pe parcursul acestei zile, judecătorii au admis propunerea organelor de cercetare penală, iar față de o altă persoană a fost dispusă măsura arestării preventive.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 24 decembrie 2021, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea unei persoane pe care ar fi agresat-o în zona capului cu un obiect tăietor-despicător.

De asemenea, la data de 24 decembrie 2021, un bărbat, de 34 de ani, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat cu un obiect ascuțit-tăietor bărbatul în vârstă de 49 de ani.

Totodată, cea de-a trei persoană, în vârstă de 43 de ani, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat cu un baston telescopic același bărbat.

Pentru administrarea de probe în cauză, la data de 13 aprilie, polițiștii au descins la domiciliile celor trei persoane.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 


Distribuie articolul