Târgoviște: Grădinița nr.8 ,,Rază de Soare’’… o altă investiție importantă care se apropie de final!

0
437

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a anunțat astăzi că o altă investiție importantă pentru sistemul educațional târgoviștean se apropie de final! Este vorba de Grădiniţa nr. 8, „Rază de Soare”, cea mai mare gradiniță din județul Dâmbovița, care face obiectul unui amplu proiect de reabilitare, modernizare, extindere şi echipare.

,,Investiția, finanțată din fonduri europene, are o valoare de 12.736.052,70 lei (inclusiv TVA) și presupune reabilitarea integrală a celor două imobile existente, precum și construirea unei extinderi sub forma unei săli multifuncționale destinate desfășurării activităților de educație fizică, iar ocazional a serbărilor.

Totodată, se amenajează un loc de joacă modern, se reface spațiul verde și vor fi asigurate toate dotările necesare funcționării unității de învățământ preșcolar! Dacă nu intervine nimic deosebit, la debutul anului școlar următor, copiii se vor întoarce “ACASĂ”, o casă însă modernă, complet transformată!’’, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here