Deputat Daniel Blaga: ,,Brusc, Cîțu nu numai că nu mai e „super, man” dar trebuie dat-dus’’! ,,Alte certuri, același om în mijlocul lor’’!

0
46

Zilele lui  Florin Cîțu în fruntea PNL se pare că sunt  numărate! Liberalii pregătesc debarcarea acestuia de la președinția PNL și cel mai probabil și de la șefia Senatului. Subiectul nu a scăpat netaxat de deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga mai ales că, susține acesta, Florin Cîțu este cel care a forțat ieșirea de la guvernare a USR.

,,Nu cu mult timp în urmă, PNL făcea un „scut” total în jurul (pe atunci) premierului Cîțu. În ciuda deciziilor aberante ale acestuia și-n pofida încălcărilor promisiunilor din Coaliția de Guvernare, PNL alegea să meargă până-n pânzele albe pentru „președintele lor”. Orice îndemn la rațiune a fost respins. Fiecare încercare de „coabitare” sfidată. Acționând de fiecare dată unilateral, dictatorial aproape, Cîțu și-a atins scopul: a forțat ieșirea de la guvernare a USR, un partid care a înțeles că spiritul democratic nu-l caracterizează nici cât negrul sub unghie pe ”Superman” al PNL.

Câteva luni mai târziu, același Partid Național Liberal își declara din nou loialitatea față de Florin Cîțu. Același discurs: „Președintele nostru, echipa câștigătoare”. Nicio urmă de îndoială. PNL a rămas la guvernare. Perioada a rămas complicată. Decizii esențiale de luat, o criză sanitară peste care s-a suprapus și una energetică. Pentru cei mai mulți, o perioadă în care pragmatismul și mai ales altruismul ar fi trebuit să domine. Nu și pentru PNL. Brusc, Cîțu nu numai că mai e „super, man” dar trebuie dat-dus.

Zeci de organizații îl cer acum afară din conducerea partidului și amenință cu represalii în caz contrar. Alte certuri, același om în mijlocul lor. Într-o perioadă în care criza prețurilor și-a facturilor nu mai suportă amânare, Guvernul se bate pe ”zombie-ul politic” al României. Aș putea zice „v-am spus!” dar nu-i momentul. Zic doar atât: avem o țară pentru care trebuie să muncim… iar PNL și PSD nu mai au voie să reprezinte o piatră de moară la gâtul României. Pardon, o kryptonită…’’, a menționat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here