Președintele CJD, Corneliu Ștefan a semnat ordinul de începere a lucrărilor de extindere a Ambulatoriului de Specialitate de la SJUT!

0
204

În scurt timp va începe construcția noului corp al Ambulatoriului de Specialitate de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște! Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a anunțat semnarea ordinului de începere a lucrărilor, urmând ca de săptămâna viitoare să se intre în organizarea de șantier.

,,Astăzi am semnat ordinul de începere  pentru lucrările de extindere și dotare a Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Constructorul va începe organizarea de șantier încă din prima zi a săptămânii viitoare, pasul imediat următor fiind identificarea rețelelor aflate pe amplasament și începerea săpăturilor.

Noul corp al ambulatorioului – ???????, ?????? ?̦? ???? ????? – are amprenta la sol de 512 mp, suprafața desfășurată fiind de 2.368 mp. Valoarea totală a acestui proiect este de aproximativ 17.000.000 de lei.

Toate cabinetele, sălile de tratament, laboratoarele și saloanele, 18 la număr, vor avea dotări de ultimă generație, iar acestea vor face obiectul unei alte investiții de aproximativ 2,6 milioane de lei. Termenul de finalizare este decembrie 2023’’, a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here