Dâmbovița: Stadiul autorecenzării și autorecenzării asistate pentru Recensământul Populației și Locuințelor! Județul Dâmbovița, pe locul 13 la nivel național!

0
184

Comunicat de presă

În primele 9 zile ale perioadei de autorecenzare și autorecenzare asistată pentru Recensământul Populației și Locuințelor 2021 (14 – 22 martie 2022) au fost completate 23173 chestionare la nivelul județului Dâmbovița. Dintre acestea, 7884 au fost completate în mediul urban (34,0%) și 15289 pentru mediul rural (66,0%).

Județul  Dâmbovița se situează pe locul 13, după numărul formularelor completate, în ierarhia județelor.

Cel mai mare număr de chestionare completate la nivelul județului Dâmbovița, s-au înregistrat în municipiul Târgoviște, mai exact 4167.

La nivelul celeorlalte municipii și orașe s-au completat 3717 chestionare .

În mediul rural, se remarcă localitatea Răzvad cu 687 chestionare completate, urmată de Comișani cu 540, Hulubești cu 490, Voinești cu 489, etc.

În 28 de  localități nu s-a depășit numărul de 100 de chestionare completate.

Situația face referire la numărul de chestionare completate, nu la numărul de personae recenzate.

Dorim să reamintim cetățenilor că perioada de autorecenzare si autorecenzare asistată continuă până în data de 15 mai 2022 și îi îndemnăm să utilizeze în continuare, în număr cât mai mare, această metodă de colectare date.

Situația zilnică a autorecenzării pe județe se poate descărca de pe site-ul recensământului la adresa https://www.recensamantromania.ro/situație-autorecenzare/.

Lista locațiilor, precum și programul de funcționare a centrelor de Autorecenzare Asistată din localitățile județului Dâmbovița este disponibilă de site-ul Direcției Județene de Statistică la adresa: https://www.recensamantromania.ro/puncte-de-autorecenzare-asistată/.

Pentru informații detaliate privind desfășurarea RPL2021 vă rugăm să consultați https://www.recensamantromania.ro/ (site pe care se găsește PLATFORMA DE AUTORECENZARE).

 

Director Executiv,

Brezeanu Elena

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here