Distribuie articolul

În urma activităților de recrutare a tinerilor care doresc să devină subofițeri jandarmi, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița s-au înscris 53 de candidați,  dintre aceștia, 52 au optat pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, iar un candidat pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni.

După ce a fost parcursă evaluarea psihologică a candidaților înscriși, urmează proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, care se va susține în perioada 31.03 – 06.04.2022, indiferent de unitatea de învățământ pentru care candidații au optat, pentru cei înscriși la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița, aceasta se va susține la centrul zonal de selecție al Școlii de Agenți de Poliția ,,Vasile Lascăr” Câmpina.

Proba de verificare a cunoștințelor se va susține în data de 09.04.2022, la unitățile de selectie de către candidații care au promovat proba de evaluare a performantei fizice și  va consta într-un test grilă ce cuprinde subiecte din disciplina limba română, disciplina limbă străină, subiecte din legislația specifică Ministerului Afacerilor Interne, precum și a instituțiilor politice ale statului și subiecte de educație civică și cetățenească, exerciții de evaluare a capacității de analiză și sinteză, precum și exerciții privind deprinderea raționamentului logic. Tematica și bibliografia de concurs sunt cele prevăzute pe site-ul:  www.jandarmeriadambovita.ro.

Examinarea medicală se va realiza în perioada 18.04–20.05.2022, pentru candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale.

Sunt declarați „Admis” candidații care au fost declarați apt medical, în ordinea descrescătoare a notelor finale.

Rezultatele finale ale admiterii se afișează la sediul unităților de învățământ și se postează pe site-ul oficial al acestora, până la data de 27 mai a.c.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

 


Distribuie articolul