Deputatul Carmen Holban s-a întâlnit cu membrii organizaţiei PSD Răcari!

0
324

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban s-a întâlnit cu membrii organizației PSD Răcari, pe care o coordonează, pentru a discuta despre temele arzătoare ale momentului cum ar fi creșterea alarmantă a prețurilor, dar și soluțiile pe care le pot lua parlamentarii pentru a stopa acest fenomen periculos. Au fost abordate și subiecte care privesc administrația locală dar și proiectele județene pentru zona Răcari

,,Discuțiile  s-au axat pe problemele generate de prețurile la energie și demersurile făcute de parlamentarii PSD pentru plafonarea acestora, activitatea consilierilor locali, dar și proiectele administrației județene privitoare la zona Răcari. De asemenea, o altă temă importantă a fost cea legată de discuțiile generate de PSD în coaliția de guvernare pentru a stopa creșterea prețului la carburanți.

Nu în ultimul rând, au fost analizate și măsurile care trebuie implementate, astfel încât pensiile seniorilor să fie protejate pe termen lung. Astfel de întâlniri sunt mai mult decât binevenite. E nevoie de spirit de echipă pentru ca lucrurile să meargă în direcția bună!’’, a menționat parlamentarul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, președintele PSD Răcari.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here