Târgoviște: Bulevardul “Regele Carol I” (fost “Castanilor”) face obiectul unei ample investiții!

0
212

Continuă lucrările de reabilitare pe cel mai cunoscut bulevard târgoviștean! Bulevardul “Regele Carol I” (fost “Castanilor”) face obiectul unei ample investiții finanțate din fonduri europene! Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan intervențiile presupun refacerea integrală a părții carosabile, inclusiv a terasamentului, turnarea a 2 straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit, cu memțiunea că  spațiile verzi și arborii nu vor avea de suferit.

,,Totodată, în zona trotuarului, se realizează canalizație pentru cabluri tip NetCity în vederea introducerii în subteran a tuturor rețelelor deținătorilor de utilități. Dacă vremea, care ne-a cam dat de furcă în ultimul timp, va permite, săptămâna viitoare va fi turnat primul strat de asfalt.

Intervențiile fac parte dintr-un proiect mai amplu în cadrul căruia, în linii mari, sunt reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public’’, a declarat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here