Târgoviște: Transport local gratuit pentru elevii târgovișteni! Consilierii locali municipali au votat astăzi această facilitate!

0
470

Transport local gratuit pentru elevii târgovișteni! Acest anunț important a fost făcut astăzi chiar de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, după ședința extraordinară a CLM Târgoviște  în cadrul căreia a fost aprobată  hotărârea care asigură gratuitate la transportul public local de persoane tuturor elevilor  târgovișteni. Potrivit edilului Cristian Stan sumele necesare decontării contravalorii transportului public sunt suportate de la bugetul local al municipiului Târgoviște, iar cererile în acest sens se depun la unitatea de învățământ.

,,Reamintim că elevilor care nu pot fi școlarizați în localitatea de domiciliu, (aici fiind vorba inclusiv de elevii înscriși la unitățile de învățământ târgoviștene, dar domiciliați pe raza altor unități administrativ-teritoriale), li se decontează cheltuielile de transport între localitatea de domiciliu și localitatea unde sunt școlarizați, pe durata cursurilor școlare, din bugetul Ministerului Educației, prin unitățile de învățământ unde sunt școlarizați. Mulțumesc consilierilor locali prezenți la ședința de consiliu care, indiferent de culoarea politică, într-o perioadă de creștere galopantă a prețurilor la aproape ”orice”, au înțeles importanța demersului și a proiectului de hotărâre propus de către executiv!’’, a declarat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

De asemenea, edilul a salutat revenirea în echipa consilierilor locali social democrați  din Consiliul Local Municipal, a lui Paul Patic! ,,În locul lui Corneliu Sălișteanu (subprefect), a depus jurământul, astăzi, Paul Ciprian Patic. Un cadru didactic universitar ia locul altui cadru didactic universitar. Poate că spune și asta ceva, faptul că, la Târgoviște, pe lista Partidului Social Democrat s-au aflat, de la un capăt la celălalt, oameni valoroși, cu solide cariere profesionale și care aduc plus-valoare. Paul este (încă) un exemplu al nivelului foarte ridicat pe care ni l-am asumat și auto-impus. Sunt convins că prezența lui în Consiliu va fi de folos comunității’’, a punctat edilul orașului, Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here