100 de refugiați ucraineni cazați la o pensiune într-o comună dâmbovițeană! Autoritățile județene s-au asigurat că acestora nu le lipsește nimic!

0
425

100 de refugiați din Ucraina, mame și copii, au ajuns în județul nostru, aceștia  fiind cazați la o pensiune dintr-o localitate dâmbovițeană! Președintele CJD, Corneliu Ștefan împreună cu prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia și reprezentanți ai Crucii Roșii Dâmbovița i-au vizitat pentru a se asigura că au tot ce le trebuie.

,,Astăzi, însoțit de colegi din Consiliul Județean Dâmbovița și de prefectul județului, Claudia Gilia, i-am vizitat pe cei 100 de refugiați ucraineni cazați la o pensiune într-o comună dâmbovițeană.

Împreună cu reprezentanți ai Crucii Roșii Dâmbovița am dus diverse lucruri necesare mamelor și copiilor ajunși în județul nostru, multe dintre ele donate de dâmbovițenii care au simțit că acești oameni au nevoie de sprijinul nostru.

Ne propunem ca, alături de toate autoritățile locale și instituțiile statului, să-i ajutăm pe cei care au fugit din țara lor din cauza războiului’’, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here