Digitalizarea serviciilor CJD, pe ultima sută de metri!

0
321

Adio,dosar cu șină… la Consiliul Județean Dâmbovița! Președintele CJD, Corneliu Ștefan promite ,,ZERO’’ ore pierdute pe drumuri sau la coada unor ghișee, pentru că  totul se va muta în curând în mediul ONLINE! Acest lucru va fi posibil grație proiectului ,,CJD- Contribuția Județului Dâmbovița la reducerea birocrației prin introducerea de proceduri simplificate”, care a primit undă verde la finanțare.

,,Așa cum promiteam, digitalizarea serviciilor pe care Consiliul Județean le oferă dâmbovițenilor persoane fizice, dar și mediului privat a intrat în ultima etapă… A fost aprobată cererea de finanțare a proiectului „CJD- Contribuția Județului Dâmbovița la reducerea birocrației prin introducerea de proceduri simplificate”.

Cât de curând, vom trece la contractarea serviciilor de dezvoltare și de stabilire a arhitecturii sistemelor hardware și software necesare asigurării serviciilor publice online. Odată sistemul implementat, de acasă, din fața calculatorului sau de la birou, dâmbovițenii vor putea depune de petiții on-line adresate Consiliului Județean Dâmbovița, răspunsul urmând să fie primit în format electronic și vor putea urmări stadiul solicitărilor efectuate prin intermediul portalului.

De asemenea, tot de acasă sau birou, de pe PC sau telefon, se vor putea solicita: acorduri prealabile; autorizații de executare și amplasare de lucrări pe drumuri județene; autorizații de transport special; autorizații de amplasarea de chioșcuri, containere, tonete, cabine, spații de expunere, corpuri şi panouri de afișaj, firme şi reclame situate pe căile şi în spațiile publice; acorduri prealabile privind amplasarea şi execuția unor obiective în zona drumurilor județene.

Este un pas uriaș făcut de administrația județului nostru în procesul de debirocratizare a serviciilor pe care le oferim dâmbovițenilor.Totul pentru o activitate cât mai transparentă și eficientă a administrației dâmbovițene”, a menționat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here