Deputat Daniel Blaga: ,,Până pe 15 martie a.c., investitorii italieni vor să finalizeze întreg procesul de achiziţie a COS Târgoviște’’!

0
184

Oficialii Beltrame, noi discuţii cu autorităţile locale şi judeţene! Aşa cum v-am promis, vă ţin la curent cu demersurile pe care Grupul italian Beltrame le face pentru a prelua Combinatul de Oţeluri Speciale din Târgovişte. În această dimineaţă, la sediul Instituţiei Prefectului Dâmboviţa, a avut loc o nouă întâlnire de lucru.

La solicitarea reprezentanţilor grupului Italian am intermediat o întâlnire pentru a discuta cu oficialii Guvernului în teritoriu, cu cei ai Primăriei Târgovişte şi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Miercuri, 9 martie, va avea loc o adunare a creditorilor, în cadrul căreia se vor stabili ultimele detalii juridice privind preluarea combinatului.

Până pe 15 martie a.c., investitorii italieni vor să finalizeze întreg procesul de achiziţie, să plătească şi să ajungă la deznodământul fericit aşteptat de toţi. Dacă totul decurge aşa cum şi-a propus, spre finele acestei luni, noul investitor va da startul angajărilor. O să revin imediat ce apar noi amănunte pe marginea acestui subiect atât de important pentru comunitatea noastră.

Daniel Blaga, deputat USR Dâmbovița

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here