700 de locuri scoase la concurs pentru școlile de subofițeri jandarmi, sesiunea 2022

0
401

În perioada 7martie– 27 mai 2022, se organizează o nouă sesiune de admitere pentru tinerii care doresc să urmeze una dintre instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. 

Tinerii care doresc să devină jandarmi, pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, pentru subofițeri fiind disponibile 700 de locuri.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea-tip de înscriere în perioada 7 – 18 martie a.c.

Cererile-tip de înscriere se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se depunexclusiv în format electronic, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la structura Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel BătrânDâmbovița, la adresa de e-mail: resurse.umane@jandarmeriadambovita.ro

 Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-urile:

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here