Președintele Maia Sandu a semnat azi cererea de aderare a Moldovei la Uniunea Europeană! Deputatul Daniel Blaga salută inițiativa și urează mult succes moldovenilor!

0
166

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga salută demersul făcut de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu care a semnat astăzi cererea de aderare a țării la Uniunea Europeană! Chiar dacă măsura a fost luată acum, în aceste vremuri tulburi pentru omenire, Republica Moldova a demonstrat că locul ei este în marea familie europeană.

,,O veste bună, în aceste zile grele: Republica Moldova face un pas enorm în față în drumul său pentru împlinirea unui destin european ce pare tot mai și tot mai firesc. Președintele Maia Sandu a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană!

Republica Moldova a demonstrat deja în ultima perioadă faptul că merită o șansă la dezvoltare, alături de familia europeană. În lumea liberă. În plină democrație. Mult succes, Maia Sandu! Mult succes, moldoveni!,, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

(sursă foto : IPN)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here